Ohje ensimmäiseen kirjautumiseen jäsensivuille tietokoneelta

 

 

Tälle sivulle tulee ohjeet siitä, miten kannattaa toimia päästäkseen jäsensivuille tietokoneelta.

 

Uudet jäsenet

 

Päästäksesi kirjautumaan jäsensivuille on sinun pitänyt jo aikaisemmin täyttää ja lähettää jäsenanomus-kaavake. Anomus käsitellään yhdistyksen hallituksessa ja sinulle lähetetään antamaasi sähköpostiin alkuasetuksena salasana.

 

Vanhat jäsenet

 

Sinulle on lähetetty sähköposti 9.3.2017 jäsentiedoissa silloin olleeseen osoitteeseen, viestissä on sivujen jäsen-osioon  kirjautumiseen tarvittava salasana.

 

Jos olet hukannut tuon viestin salasanan, tai jäsentiedoissasi on ollut vanha sp-osoite joten et ole saanut viestiä ollenkaan, ota yhteys : kojuko@huittislainen.com

Saat uuden salasanan ja samalla tarkastetaan jäsentietosi paikkansa pitävyys.

 

 

Kaikki salasanan sivuston ylläpidolta saavat

 

Saamasi salasana kannattaa vaihtaa uuteen ensimmäisen kirjautumisen aikana. Näin turvaat osaltasi omaa yksityisyydensuojaasi. Ohje salasanan vaihtamiseksi on sivuvalikossa.

 

Salasanassa pitäisi olla isoja kirjaimia, pieniä kirjaimia, numeroita ja erikoismerkkejä. Sanan pituus pitäisi olla yli 7 merkkiä. Ja tärkeintä, se pitäisi olla sellainen, joka on helppo muistaa tai sitten kirjoittaa se johonkin talteen.

 

Salasanan alla kirjautumisruudussa oleva "muista minut" -ruutua kannattaa klikata, niin siihen tulee rasti. Nyt koneesi selain muistaa salasanan ja sivuston yhtenä kokonaisuutena. Jatkossa sinun ei siis tarvitse kirjoittaa sähköpostiasi ja salasanaa jokaisella kerralla sivuille kirjautuessasi. Älä kuitenkaan koskaan käytä tätä muisti-toimintoa sellaisella koneella, jota muutkin käyttävät!