Yhdistyksestä eroaminen

 

On aivan luonnollista, että joskus jäsen haluaa erota yhdistyksestä. Syystä tai toisesta. Jäsenkunta on koko ajan liikkeessä, toisia tulee ja toisia menee.

 

Yhdistyksen jäsenhallinnoinnin kannalta jäsenrekisteri olisi  pidettävä  mahdollisimman ajantasalla. Tässä työssä jäsensihteeri on kuitenkin monesti ihan epätoivon partaalla, koska hän ei monestikaan saa lähteviltä jäseniltä minkäänlaista viestiä. Kaikki normaalijäsenet saavat yhdistykseltä vuosittain jäsenmaksulaskun. Laskun maksamatta jättäminen ei ole tarkoitettu ilmoitukseksi erohalusta, varsinkaan kun edes näiden, omasta mielestään turhien laskujen ja muistutuksien tulemisen estämiseksi ei tee mitään.

 

 Itsensä yhdistyksestä eronneiksi tulkitsevat kun voivat, sääntöjen mukaan, nauttia useimmista jäseneduista yli kaksi vuotta maksamatta latiakaan. Monesti sitten kuullaan heiltä, että eroaminen on liian vaikeata ja eikä ole löydetty itselle sopivaa ilmoitustapaa, eli annetaan ajan hoitaa asiaa.

 

Nyt, näiden sivujen myötä, yhdistys pystyy tarjoamaan helpon kanavan eroilmoitusten jättämiseen. Täyttämällä ja lähettämällä alla oleva lomake asia hoituu ja varmistukseksi saa vielä omaan sähköpostiinsa vahvistuksen.

 

 

Eroamisilmoitus

*
*
Ilmoitan halustani erota Kokemäenjokilaakson Luonnonkuvaajat ry:n jäsenyydestä ja pyydän, että minun yhteystietoni poistetaan yhdistyksen jäsenrekisteristä.

En pyydä hyvitystä maksamastani kuluvan vuoden jäsenmaksusta.
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.